Ugrás a tartalomra

Jelenlegi hely

Accelerator program startup-ok részére powered by KPMG

Accelerator program startup-ok részére powered by KPMG

Mi komolyan vesszük az ötleted
Jelentkezz zöld ötleteddel, és indítsuk el együtt sikeres cleantech startupodat!

Az Accelerátor programban évente több tucat ötletgazdával dolgozunk együtt, hogy innovációját közösen piacképessé fejlesszük és gazdaságilag életképes vállalkozássá formáljuk. Ezúttal a KPMG is hozzájárul a programban résztvevők sikeres üzleti fejlődéséhez és extra mentorálást biztosít a legjobb csapatok számára. 

 

JELENTKEZEM!

 

 

A Climate-KIC a kontinens legnagyobb és legsikeresebb "cleantech inkubációs programját működteti, több mint 12 európai helyszínen. A program 2010-es elindítása óta szerzett tapasztalatokat és visszajelzéseket integráltuk az alkalmazott módszertanba. Az elmúlt években a programba bekerült startupok összesen 59 millió eurónyi külső forrást szereztek.

 

 

Most rajtad a sor!

Háromlépcsős inkubációs programunk során segítünk neked az üzleti modellt kialakítani, kiismerni a piac működését és felkészítünk a befektetők keresésére is. A legjobbak anyagi támogatásban is részesülhetnek.

 

Mit ad a startupodnak az 1. szakasz?

 

A Stage 1 célja, hogy támogassa a kezdő stádiumú startupokat az üzleti modellük és egyedi terméktulajdonságuk finomítását, fejlesztését. A jelentkezőknek lehetőségük van az első prototípusok elkészítésére, és segítséget kapnak az ipari szereplők felől érkező visszajelzések értékeléséhez. Ebben a szakaszban a startupok akár kapcsolatba léphetnek a már későbbi stage-ekben szereplő, érettebb társaikkal, de heti szinten vehetnek részt foglalkozásokon az ország legtapasztaltabb mentoraival is, valamint csatlakozhatnak a Climte-KIC európai hálózatához, és részt vehetnek annak rendezvényein.

 

Mit ad a startupodnak a 2. szakasz?

 

A Stage 2-ben az Akcelerátor program elvezeti a startupokat a részletesen kidolgozott üzleti modellük mentén a következő fázisba: a validációhoz és a vásárlók megszerzéséhez. A startupok itt már az első vásárlóik megszerzésére és az üzleti modellük iteratív validációjára koncentrálhatnak, miközben továbbra is szakértői támogatást kapnak mentorainktól és coachainktól az inkbációs workshopokon. Ezeknek, a már jóval érettebb, startupoknak lehetőségük lesz több hazai és nemzetközi rendezvényen bemutatniuk vállalkozásukat, ezáltal növelve a saját kapcsolati rendszerüket.

 

Mit ad a startupodnak a 3. szakasz?

 

Az utolsó, harmadik stage-ben az Akcelerátor program felkészíti a vállalkozásokat a jövendőbeli befektetésekre. A csapatok eközben is részt vehetnek a rendezvényeinken, workshopjainkon, és konzultálhatnak coachainkkal és mentorainkkal. Ebben a szakaszban a startupok segítséget kapnak a potenciális befektetőkkel történő tárgyalásokra való felkészülésben, és beléphetnek egy hatalmas partneri és befektetői kapcsolati hálózatba.

 

Légy Te a legjobb!

A nagy potenciállal rendelkező, és a programban sikeresen szereplő vállalkozások akár 40 ezer euro támogatásban részesülhetnek.

 

Miért jelentkezz a Climate-KIC Accelerator programba?


• A legígéretesebb ötlet 40 000 eurós vissza nem térítendő támogatást kap.

• Tapasztalt mentoroktól tanulhatsz és igény szerint konzultálhatsz a legjobb szakértőkkel. 
• A nyertes a támogatást 100%-ban üzlete fejlesztésére szánhatja, nem kell visszatéríteni belőle.
• A sikered a Te sikered, így senkinek nem kell a startupodból részesedést adnod ahhoz, hogy részt vehess a versenyen.


A jelentkezés folyamata:
1. Kattints a jelentkezés gombra és add meg az ötletre vonatkozó és személyes alapadataidat!
2. 1-2 munkanapon belül a megadott e-mail címre elküldjük a részletes jelentkezési lapot, melyet kitöltve a chance@ppis.hu címre várunk.
3. A jelentkezési lap kitöltéséhez segítséget kérhetsz munkatársainktól e-mail-ben (alexandra.vegh@ppis.hu; cintia.sipos@ppis.hu).

 

JELENTKEZEM!

 

 

Jelentkezési határidő február 28. 

 

 

 

Együttműködő partnerek

        

Letölthető anyagok 

Start-upok az Accelerator programban

COFFeed

COFFeed

Rovar alapú pisztráng és lazac takarmány előállítása gombakomposzt felhasználásával.

Hivemind

Kaptárvédő és -figyelő rendszer.
NANO CLEAN

NANO CLEAN

Zéró emissziós mosodai szolgáltatás kórházaknak.
Koncsos_Tamas

Tamás Koncsos and iWASP wastewater treatment management tool

iWASP wastewater treatment management tool