Ugrás a tartalomra

Jelenlegi hely

Accelerator program startup-ok részére powered by KPMG

 

Mi komolyan vesszük az ötleted
Jelentkezz zöld ötleteddel és indítsuk el együtt sikeres cleantech startupodat!

Az Accelerator programban évente több tucat ötletgazdával dolgozunk együtt, hogy innovatív ötletét közösen piacképessé fejlesszük és gazdaságilag életképes vállalkozássá formáljuk. Ezúttal a KPMG is hozzájárul a programban résztvevő startupok sikeres üzleti fejlődéséhez és extra mentorálást biztosít a legjobb csapatok számára. 

Jelenleg a program szünetel, mert építőipar specifikus Acceleratort indítunk. Ha érdeklődsz a programjaink iránt, akkor vedd fel a kapcsolatot velünk az alábbi form kitöltésével: 

 

ÉRDEKLŐDÖM!

 

Most rajtad a sor!

Háromlépcsős inkubációs programunk során segítünk neked az üzleti modellt kialakítani, kiismerni a piac működését és felkészítünk a befektetők keresésére is. A legjobbak anyagi támogatásban is részesülhetnek.

 

Mit ad a startupodnak az 1. szakasz?

 

A Stage 1 célja, hogy támogassa a kezdő stádiumú startupokat az üzleti modelljük és egyedi terméktulajdonságuk finomításában, fejlesztésében. A jelentkezőknek lehetőségük van az első prototípusok elkészítésére, és segítséget kapnak az ipari szereplők felől érkező visszajelzések értékeléséhez. Ebben a szakaszban a startupok akár kapcsolatba léphetnek a már későbbi stage-ekben szereplő, érettebb társaikkal, de heti szinten vehetnek részt konzultációkon az ország legtapasztaltabb mentoraival is, valamint csatlakozhatnak a Climte-KIC európai hálózatához és részt vehetnek annak rendezvényein.

 

Mit ad a startupodnak a 2. szakasz?

 

A Stage 2-ben az Accelerator program elvezeti a startupokat a részletesen kidolgozott üzleti modelljük mentén a következő fázisba: a validációhoz és a vásárlók megszerzéséhez. A startupok itt már az első vásárlóik megszerzésére és az üzleti modelljük iteratív validációjára koncentrálhatnak, miközben továbbra is szakértői támogatást kapnak mentorainktól és coachainktól az inkubációs workshopokon, egyéni konzultációkon. Ezeknek a jóval érettebb startupoknak lehetőségük lesz több hazai és nemzetközi rendezvényen bemutatniuk vállalkozásukat, ezáltal növelve a saját kapcsolati rendszerüket.

 

Mit ad a startupodnak a 3. szakasz?

 

Az utolsó, harmadik stage-ben az Accelerator program felkészíti a vállalkozásokat a jövendőbeli befektetésekre. A csapatok eközben is részt vehetnek a rendezvényeinken, workshopjainkon, és konzultálhatnak coachainkkal, mentorainkkal. Ebben a szakaszban a startupok segítséget kapnak a potenciális befektetőkkel történő tárgyalásokra való felkészülésben, és beléphetnek egy hatalmas partneri és befektetői kapcsolati hálózatba.

 

 

Légy Te a legjobb!

A nagy potenciállal rendelkező, és a programban sikeresen szereplő vállalkozások akár 50 ezer Euró támogatásban részesülhetnek.

 

Miért jelentkezz az EIT Climate-KIC Accelerator programba?


• A legígéretesebb startup másfél év alatt 50 000 Euró vissza nem térítendő támogatást kap.

• Tapasztalt mentoroktól tanulhatsz és igény szerint konzultálhatsz a legjobb szakértőkkel. 
• A nyertes a támogatást 100%-ban üzlete fejlesztésére szánhatja, nem kell visszatéríteni belőle.
• A sikered a Te sikered, így senkinek sem kell a startupodból részesedést adnod ahhoz, hogy részt vehess a programban. 

 

Az EIT Climate-KIC a kontinens legnagyobb és legsikeresebb "cleantech" inkubációs programját működteti, több mint 20 európai helyszínen. A program 2010-es elindítása óta szerzett tapasztalatokat és visszajelzéseket integráltuk az alkalmazott módszertanba. Az elmúlt években a programba bekerült startupok összesen 59 millió Eurónyi külső forrást szereztek.

 

 

A jelentkezés folyamata:
Kattints a jelentkezem gombra és töltsd ki az online jelentkezési lapot. Kérdés esetén keresd munkatársainkat: chance@ppis.hu.

A program kétnapos Bootcamp-pel kezdődik (09.20. és 22.) ezután hetente kerül sor mentorálásra. Értesítés a jelentkezés elbírálásáról: szeptember 16.

Jelenleg a program szünetel, mert építőipar specifikus Acceleratort indítunk. Ha érdeklődsz a programjaink iránt, akkor vedd fel a kapcsolatot velünk az alábbi form kitöltésével: 

 

ÉRDEKLŐDÖM!

 

Gyakran Ismételt Kérdések miatt kattints IDE.

 

 

 

Együttműködő partnerek

          

Start-upok az Accelerator programban

Biomon

forest protection signalling system

HitchHyper

Start-up - urban hitchhiking company
Koncsos_Tamas

Tamás Koncsos and iWASP wastewater treatment management tool

iWASP wastewater treatment management tool