Ugrás a tartalomra

Jelenlegi hely

Legfrissebb híreink

ÖKOINDUSTRIA Virtuális Startup Piac - Ismerd meg a startupokat!

ÖKOINDUSTRIA Virtuális Startup Piac

2021. április 22

Online Roadshow a LIFE-MICACC projekt eredményeiről

Az 5 alkalmas online roadshow célja, hogy bemutassa a LIFE-MICACC projekt során a PANNON Pro Innovációs Szolgáltató Kft. és a partner önkormányzatok eredményeit.

2021. április 09

BEMUTATJUK A LIFE-MICACC APPLIKÁCIÓT (3. RÉSZ)

A tudásmegosztó applikációról szóló cikksorozatunk 3. részében részletesen bemutatjuk azokat az interaktív funkciókat, amelyek segítik az érdeklődőket az új hírek és események vonatkozásában, illetve különféle eszközökkel bővítik tudásukat a természetes vízmegtartó megoldásokról és a klímaváltozásról.

2021. április 07

Bemutatjuk a LIFE-MICACC applikációt (2. rész)

A tudásmegosztó applikációról szóló cikksorozatunk 2. részében részletesen bemutatjuk az applikáció egyik fő elemét: a Menüt, ahol összegyűjtésre kerültek a természetes vízmegtartó megoldásokkal kapcsolatos hasznos információk.

2021. március 08

2022-es férfi kézilabda Európa-bajnokság: Do More Ötletverseny (X)

Környezettudatos innovatív pályázatot indít

a 2022-es férfi kézilabda Európa-bajnokság szervezőbizottsága

Kezdődik a Do More Ötletverseny

2021. március 02

Bemutatjuk a LIFE-MICACC applikációt (1. rész)

Cikksorozatunkban bemutatjuk a LIFE-MICACC projekt keretén belül elkészült mobil applikációt, melynek fő célja, hogy a vízgazdálkodással kapcsolatos információkat összegyűjtse és megossza az érdeklődőkkel.

 

2021. február 24

PANNON Pro Innovációs Kft. a karbonlábnyom csökkentéséért és a kibocsátás kompenzálásáért

Riesz Lóránt projektfejlesztési vezető a Zöldipari percek című riportsorozatban a karbonlábnyom csökkentéséről, a kibocsátás kompenzálásáról és ennek módjáról beszélt. A riportsorozatot a KSZGYSZ (Környezetvédelmi Szolgáltatók és Gyártók Szövetsége) indította az ÖKOINDUSTRIA2021 Green Expó felvezetéseként a Trend FM-en.

 

2020. december 03

Elérhetőek a “Fenntartható települési vízgazdálkodás aktuális kihívásai” konferencia előadásainak anyagai

Sikeresen zárult a “Fenntartható települési vízgazdálkodás aktuális kihívásai” című konferencia. Az elhangzott szakmai előadások anyagai elérhetőek online.

 

2020. december 02

Sikeresen zárult a magyar műanyag innovációkat támogató Startup Plastic Surgery program

A Klímainnovációs Közösség szervezésében megvalósuló Startup Plastic Surgery az első olyan startup program Magyarországon, amely a műanyag kérdéskörével foglalkozik. A program célja, hogy a műanyag által okozott környezeti és egészségügyi kihívásokra megoldást nyújtó startup ötletek megvalósítását támogassa. 2020-ban 9 startup vett részt a 4 hónapos programban, akik üzleti coaching és iparág specifikus szakmai mentoring támogatást kaptak, amelynek segítségével piacképessé tudták formálni a kezdetleges startup ötleteiket. Előrehaladásukat a program végén pitch versenyen mutatták be (amely az ÖKOINDUSTRIA keretében került megrendezésre), a legjobb csapatok üzleti befektetést és mentorálási támogatást nyerhettek. 2021-ben a program újra megrendezésre kerül, amelyre startupok, szakmai támogatók és szponzorok jelentkezését várjuk.

 

2020. november 27

Az EIT által támogatott, nyersanyag és alapanyag innovációk felkarolására fókuszáló üzleti workshop-ra várjuk az érdeklődőket

December 15-én (14:00-18:00 között) ingyenes, online workshop kerül megszervezésre, amely során nemzetközi trénerek adnak visszajelzést a nyersanyag és alapanyag iparágat érintő innovatív megoldásokra, segítenek az üzleti modell kialakításában és továbbgondolásában, valamint bemutatják az iparágra fókuszáló vállalkozásfejlesztési programot, az EIT Raw Materials Jumpstarter-t. 

 

2020. november 19

Oldalak