Ugrás a tartalomra

Jelenlegi hely

Greenhouse pre-inkubációs program

Greenhouse pre-inkubációs program

Szeretnél vállalkozást indítani? Csatlakozz a pre-inkubációs programunkhoz, és láss hozzá még ma! A Climate-KIC azon kezdő vállalkozók számára hozta létre a Greenhouse pre-inkubációs programot, akiknek van egy ötletük, és rengeteg-rengeteg motivációjuk, hogy meg is valósítsák azt – de még nem állnak rá teljesen készen.

Akár az ötleted szorul csiszolásra, akár a már meglévő üzleti tervedet tökéletesítenéd, a Greenhouse program a legjobb hely számodra. Hiszünk benne, hogy a vállalkozói gondolkodásmód elsajátításához is szükség van támogatásra, ezért is hoztuk létre a Greenhouse programot.

Mindenki számára nyitott

A Climate-KIC a kiválasztott Greenhouse csapatokat €2500-val segíti annak érdekében, hogy a klímainnovációs ötleteiket fenntartható üzletté, piacképes termékké vagy szolgáltatássá tudják fejleszteni.

Informális és rugalmas környezetet teremtünk az ötleted piaci lehetőségeinek értékeléséhez, az üzleti modelled fejlesztéséhez és hogy kiderítsd, hogy a vállalkozók világa valóban neked való-e.

Ha kitartasz amellett, hogy igazi start-uppá fejleszd innovációdat, akkor további programok várnak rád, amik ösztökélnek és végigkísérnek a sikeres vállalkozói karrier felé vezető úton.

Támogatás

A Greenhouse lehetőséget nyújt szakértői coachingra, workshop-ok látogatására és számos más inspiráló esemény elérésére. Minden projekthez egy coach kerül, aki fix óraszámban fog rendelkezésre állni, de ezen felül további támogatásra is lehet számítani. A hozzárendelt szakértőnek kapcsolata van a Climate-KIC dinamikus közösségéhez, ami a kreatív kombinációját nyújtja  az inspiráló tevékenységeknek, inkubációnak, top –quality tanulási lehetőségeknek, mentorálásnak, piaci tesztelésnek és üzleti modellezésnek.

Mire számíthatsz, ha felvételt nyersz a Greenhouse programba?

  1. Létre kell hoznod egy maximum 6 hónapos menetrendet, akció- és költség tervezettel.
  2. Havi egy találkozót be kell iktatnod a hozzád rendelt coach-csal, hogy megvitassátok az előrehaladásodat.
  3. Alá kell írnod egy szerződést a projekt finanszírozásáról.

Menetrend

  1. Jelentkezési időszak: 2018. június 29-ig
  2. Jelentkezések értékelése és interjúk: 2018. július
  3. Felvételt nyert csapatok értesítése: 2018. július eleje
  4. Kezdés: 2018. július közepe
  5. Ötletfejlesztési időszak: 2018. július- december 

Hozzáadott érték

  Képességfejlesztés

A karriered szempontjából kritikus képességeidet fejlesztjük a legmagasabb színvonalon, hogy kiterjesszük és elmélyítsük tudásodat. Európa legjobb akadémiai intézményinek tapasztalt szakértői fognak ebben segíteni, akik start-up fejlesztésre specializálódtak

  Karrier előrehaladás

A Climate-KIC páratlan szakmai lehetőségeket tár eléd. Az akadémiai intézményekkel és az innovatív cégekkel létrehozott, kiterjedt hálózatunk egyedi lehetőséget nyújt, hogy felismerd szakmai motivációidat, és ezzel párhuzamosan bővítsd kapcsolatrendszeredet.

  Kereskedelmi know-how

Mindig akad egy jó ötleted, de nincsenek meg a képességeid még, hogy valóra is váltsd azt? Mi megtanítjuk számodra, hogy kell ahhoz, hogy mégis piacképes legyen a klímainnovációs ötleted!

  Személyes fejlődés

Eleged van a sablonoktatásból, és a saját víziódat akarod továbbfejleszteni? Elhivatottak vagyunk amellett, hogy segítsük felfedezni és kiismerni a saját klímaváltozással kapcsolatos látásmódodat, szakértői mentorálás támogatása mellett.

  Networking és közösségépítés

Egy példátlanul aktív és befolyásos közösség tagja lehetsz, amiben többek között vállalkozók, vállalkozások, önkormányzatok és akadémiai intézmények szerepelnek.

Jelentkezés 2018. június 29-ig! 

 

JELENTKEZEM

 A programmal kapcsolatos GY.I.K. a letölthető anyagok között található meg.

Letölthető anyagok