Ugrás a tartalomra

Jelenlegi hely

Klímainnovációs közösség

 

A klímaváltozás közös ügyünk. 

A Klímainnovációs Közösség (KIK) egy olyan független platform, amit a Pannon Pro Innovations, a Climate-KIC magyarországi partnere hozott létre. Célunk, hogy a klímainnovációban érintett szakembereknek és szervezeteknek, illetve minden, a téma iránt érdeklődőnek közös platformot, tanulási és tudásmegosztási lehetőséget biztosítsunk. 

 

Mi a KIK célja?

  • kapcsolatépítés és tudásmegosztás

Mit ad a KIK a tagjainak?

  • A KIK tagok első kézből értesülnek a Climate-KIC kínálta képzési és pályázati lehetőségekről, kutatási eredményekről
  • Ingyenes belépést CliMates Klímainnovációs estjeinkre
  • Hozzáférést európai tanulmányokhoz klímainnováció témában
  • 2016 januártól bemutatkozási és publikációs lehetőséget és kereshetőséget a klimainnovacio.hu oldalon;

KIK Tudás

KIK tagjaink az oldalra bejelentkezve hozzáférhetnek a Tudás menüpont tartalmához, benne európai esettanulmányokhoz, KIK CliMates estjeink előadásaihoz és más, értékes fenntarthatósággal kapcsolatos tudáshoz.

Regisztráció

A regisztráció igyenes, és nem kötelezi a tagokat. E-mail cím és név megadásával válhatsz KIK taggá. A regisztrációhoz facebook hozzáférésedet is használhatod.

KIK Tagok adatbázisa

Terveink szerint 2015 szeptemberétől lehetőség nyílik majd arra, hogy a tagok saját profilt hozzanak létre, képpel, bemutatkozással és elérhetőséggel, illetve, hogy saját tartalmat publikáljanak az oldalon. Ha szeretnél hozzájárulni véleményeddel a KIK tag adatbázis fejlesztéséhez, töltsd ki kérdőívünket! Mindössze 5 perc az egész.

Partnerek

Ahhoz, hogy a közösség minél hatékonyabb és nagyobb legyen, keresünk stratégiai partnereket, akik aktívan közreműködnének a közösség építésében, rendezvények szervezésében. Ha úgy érzed, a te szervezeted is ilyen, keresd Végh Alexandrát az alexandra.vegh@ppis.hu címen.