Ugrás a tartalomra

Jelenlegi hely

Ötletelj velünk a nyersanyag szektor kihívásaira

Ötletelj velünk a nyersanyag szektor kihívásaira

Az ásványok, fémek és fejlett anyagok kulcsfontosságúak az európai zöld megállapodás céljainak eléréséhez. Ma a legrelevánsabb alapanyagoknak csak töredékét állítják elő Európában. Ez megváltoztatható a körkörös gazdasági szemlélettel, az újrahasznosítás, a helyettesítés, a feldolgozás, a bányászat és a feltárás innovációjával. Az EIT Raw Materials célja, hogy fenntartható nyersanyagellátást biztosítson az európai ipari ökoszisztéma részére az innováció, az oktatás, és a vállalkozói szellem előmozdításának segítségével.

Segítünk neked, hogy a workshop végére kidolgozz egy kreatív ötletet hasonló érdeklődésű társaiddal, amivel a későbbiekben csatlakozni tudsz az EIT Raw Materials valamint a Klímainnovációs Közösség programjaihoz. 
 

Csatlakozz hozzánk és dolgozzunk ki együtt innovatív ötleteket!

Dátum: December 15. 16:00-19:00
Helyszín: Online, Zoom-on keresztül

Nyelv: magyar

A programra egyének és csapatok jelentkezését is várjuk!
Ha mint csapat vennétek részt, minden tag töltse ki a jelentkezési lapot külön-külön és jelezzétek nekünk, hogy kikkel dolgoznátok a workshop során együtt!

A workshopon való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött.
A helyek száma limitált!

 

Jelentkezem

 


 

A workshopon való részvétel belépő lehet a jövő év tavaszán induló EIT RawMaterials startup programokba. ITT olvashatsz a további lehetőségeinkről.