Ugrás a tartalomra

Jelenlegi hely

Meghívó: KIK CliMates #7

2015. december 07

Szeretettel meghívunk KIK CliMates 7., karácsonyi kiadására, melynek során a fenntartható vásárlás témáját járjuk körül.

Karácsonykor első sorban élelmiszert, ruhaipari cikkeket, elektronikai eszközöket, kozmetikumokat vásárolunk. Vajon tudatában vagyunk vásárlásai döntéseink környezetre és gazdaságra gyakorolt hatásával? Milyen tudatosabb vásárlási lehetőségek vannak? Mindig van tudatosabb fenntartható választás. A vásárlási döntéseddel szavazol! Gyere el az idei év utolsó KIK CliMates estjére december 17-én és tudd meg miért!

A fenntartható fogyasztás szerves része a fenntartható fejlődésnek és a klímaváltozás negatív hatásainak csökkentése érdekében tett erőfeszítéseknek. 

Az év végi hajrában szeretnénk egy kis időt szakítani mindenkire, akivel találkoztunk 2015-ben így a Climate-KIC karácsonyi összejövetelét egybekötjük klímainnovációs rendezvénysorozatunk hetedik kiadásával. Szeretnénk megismertetni egymással partnereinket és a képzéseink, programjaink résztvevőit valamint tehetséges alumninkat.

Részletek és regisztráció ITT!