Ugrás a tartalomra

Jelenlegi hely

KIK CliMates #7 - Karácsonyi kiadás: Fenntartható vásárlás

Időpont: 
2015. december 17. - 18:00

A fenntartható fogyasztás szerves része a fenntartható fejlődésnek és a klímaváltozás negatív hatásainak csökkentése érdekében tett erőfeszítéseknek. 

Az év végi hajrában szeretnénk egy kis időt szakítani mindenkire, akivel találkoztunk 2015-ben így a Climate-KIC karácsonyi összejövetelét egybekötjük klímainnovációs rendezvénysorozatunk hetedik kiadásával. Szeretnénk megismertetni egymással partnereinket és a képzéseink, programjaink résztvevőit valamint tehetséges alumninkat.

Program

18:00: Welcome Drink

18:30-19:30: KIK CliMates 

Gulyás Emese – Tudatos Vásárlók Egyesülete

Zanin Éva – Krea, WWF

Varga Judit – Felelős Gasztohősök

19:30: Climate-KIC & Alumni Karácsonyi Parti 

MikulásGyár csomagok rászorulóknak - Ajándékozz te is!

Idén úgy döntöttünk, hogy ahelyett, hogy egymást ajándékoznánk meg, egy gyűjtést szervezünk! Csomagokat szeretnénk összeállítani, amit a rászorulóknak a MikulásGyár segítségével küldünk el. Így arra szeretnénk kérni minden résztvevőt, hogy járuljatok hozzá ehhez az akcióhoz és 17-én hozzatok magatokkal olyan tárgyakat, amire már nincs szükségetek.

Ezek lehetnek

  • tartós élelmiszer, édességek
  • tisztító- és tisztálkodási szerek
  • játékok, rajzeszközök

Hangsúlyozzuk, hogy a rászorultaknak tartós élelmiszerre van a legnagyobb szükségük, így, amennyiben lehetőségetek van, hozzanak minél több konzervet, tésztát, lisztet, cukrot, rizst, olajat stb. A Mikulásgyár nagyon szívesen fogad játékokat, könyveket is, ám arra kérjük az adományozókat, hogy olyan ruhákat, könyveket hozzanak, amelyeket maguk és gyermekük is szívesen fogadna. Az ajándékokat, adományokat, felajánlásokat nem szükséges becsomagolnotok, akár kézben, dobozban vagy nejlonzacskóban is hozhatjátok.

KIK CliMates Klímainnovációs Estek 

Az estek célja a közösség építésén felül a klímainnovációval kapcsolatos folyamatok transzparenciájának és közérthetőségének növelése, betekintés a kulisszák mögé valamint az ismeretterjesztés.

Belépés a rendezvényekre

KIK CliMates estjeinkre a belépés KIK tagoknak ingyenes. 
Tagság hiányában a rendezvény 2000 ft. 

Regisztráció

Online, itt az oldal tetején található regisztrációs felületen keresztül.

 

 

Regisztrálj az eseményre

Az email cím, mely regisztrálásra kerül.
Feliratkozom a Klímainnovációs Közösség hírlevelére