Ugrás a tartalomra

Jelenlegi hely

Önkéntes mentorokat keresünk középiskolai vállalkozásfejlesztési programunkhoz

2019. szeptember 04

Önkéntes szakmai mentorokat keresünk “Skills for Future” programunkhoz. 


A program célja, hogy az abban résztvevő 15-19 éves magyar középiskolások a tanév során mini-vállalkozásokat alapítsanak, amelynek fókuszában “a klímához, klímainnovációhoz, klímaváltozáshoz” kapcsolódó termék vagy szolgáltatás áll. A fiatal vállalkozók szakmai mentorok és pedagógusok segítségével megtanulják, hogyan kell vállalkozást vezetni, melyek az alapvető üzleti szabályok, hogyan termelhetnek profitot, valamint, hogy melyek azok a veszélyeztető tényezők és folyamatok, amelyek akadályozhatják vállalkozásuk sikeres működését.

Többféle önkéntes szerepre lehet jelentkezni, egymástól függetlenül, elsősorban az Innovációs napra és a januártól kezdődő állandó mentor szerepkörre várjuk az üzleti szakembereket. Az Innovációs napon való mentorálás körülbelül 4-5 órás elfoglaltság, november 8-án (pénteken) kora délutántó (~13 óra). A januártól kezdődő mentorálás pedig nagyjából kéthetente 1 órát vesz igénybe. Részletek az alábbi táblázatban találhatóak:  

 

A 2019/2020-as tanévre tervezett események: 

Bővebb információ: http://eastbox.net/eitclimate/

Jelentkezés: cintia.sipos@ppis.hu önéletrajzzal és a motiváció rövid leírásával (4-5 mondat), valamint az önkéntes szerep megjelölésével. 

Jelentkezési határidő: november 3. (vasárnap) éjfél

Klímainnovációs Közösség Facebook oldala ITT érhető el.