Ugrás a tartalomra

Jelenlegi hely

A Climate-KIC Accelerator powered by KMPG program mentorai és coachai

2018. szeptember 13

Idén ősszel induló programunkban 18 mentor és coach vesz részt, széleskörű tapasztalattal bíró nemzetközi csapatot alkotva. Az alábbiakban négy coachcsal ismerkedhetsz meg, ha megismernéd őket és a többiekre is kíváncsi vagy, ne halogasd a jelentkezést!

Hans Westerhof az Amszterdami Egyetemen végzett politikatudományok szakon. Felsőoktatási tanulmányai során megszerzett tudását különböző képzésekkel egészítette ki az IT, a jog és az általános vállalatirányítás területein. Szakmai tapasztalatait tanácsadói szerepkörben szerezte különböző ipari területeken. Hans jelenleg elsősorban cleantech startupok akcelerálásával foglalkozik coaching, vállalkozói továbbképzés és pénzügyi oktatás területén. Munkássága során mindeddig több mint 100 millió dollár értékben vezetett kisebb projekteket vagy több lépcsős programokat az Egyesült Államokban.

Elsősorban olyan fiatal vállalkozók jelentkezését várja, akik nyitottak a startupfejlesztéssel, illetve vállalkozói ismeretek bővítésével kapcsolatos tanácsaira.

 

Szabó István egyike azon mentoroknak, akik idén csatlakoznak a programhoz. Diplomáit a Corvinus egyetemen és egy franciaországi üzleti főiskolán, a BEM Management Schoolban szerezte. Ezt követően olyan nagy márkáknak dolgozott, mint a Philips, illetve nemzetközi tapasztalatot szerzett az AIESEC nonprofit diákszervezetnél, amely fiataloknak segít a képességeik fejlesztésében. Szaktudását ezután az Amerikai Kereskedelmi Kamaránál bővítette, mint a társadalmi felelősségvállalás tanácsadó testületének tagja. Jelenleg a KPMG könyvvizsgálati, valamint adó- és üzleti tanácsadó cégnél senior manager pozíciót tölt be. Szakterületei közé tartozik a vállalati belső felépítés, a kockázati, megfelelőségi valamint a fenntarthatósági szolgáltatások.

A program keretein belül szívesen dolgozna együtt ambiciózus vállalkozókkal a jövő cleantech megoldásain.

 

Farkas Tibor a Budapesti Közgazdaságtudományi Egyetemen és Hollandiában végezte egyetemi tanulmányait, így hamar bekerült a nemzetközi körforgásba. Korábban a McCann-Erickson marketing ügynökségnél dolgozott, eleinte tanácsadóként, majd ügyvezető igazgatóként. Ezt követően az Ernst & Youngnál helyezkedett el, mint üzletfejlesztési- és marketingigazgató. 2003 óta független üzletfejlesztési tanácsadóként dolgozik. A gyakorlati tevékenységek közben is figyel a stratégiai szempontokra, kiváló motivátor és elkötelezett vezető. Szaktudásával másokat is segít: előadásokat tart és számos különböző intézményben tanít.

Az inkubációs programra olyan fiatalok jelentkezését várja, akik valós problémákra kínálnak okos megoldásokat.

Assim Ishaque karrierje pénzügyi vonalon kezdődött a HSBC Banknál, majd értékesítéssel folytatódott az Energisernél. Ezt követően új kihívásokat keresve helyezkedett el a Virghin Mediánál, ahol a távközlési hálózatok világával ismerkedett meg. Később megalapította az energetikai és fenntarthatósági tanácsadással foglalkozó Envirup nevű vállalatot. Okleveles energia menedzser végzettséget szerzett az Energia Intézetnél, ahol a szén-dioxid-kibocsátás csökkentésére irányuló projektet vezetett a brit kormány és befolyásos londoni ingatlanbefektetők megbízásából. Koordinátorként részt vett a megújuló energiatermelés európai fejlesztőinek projektalapú forrásmegteremtésében, melynek köszönhetően több mint 2 milliárd dollár talált hasznos helyet magának. Assim mindeddig több mint 120 hallgatónak és lediplomázott diáknak segített megtenni az első lépéseket karrierjük útján.

Assim hisz abban, hogy a startupokkal együttműködve és egymástól tanulva mindkét fél sokat fejlődhet és közelebb kerülhet céljai eléréséhez.

 

Ha megvan már a cleantech ötleted, de szükséged van segítségre, akkor bátran számíthatsz szakértőinkre. Jelentkezz szeptember 23-ig a Climate-KIC Accelerátor powered by KMPG programjába!