Ugrás a tartalomra

Jelenlegi hely

Ahol a részvétel többet ér, mint a győzelem

2017. május 18

 

Azért, hogy ez ne csak egy legyen az üres közhelyek közül, a program résztvevőit a szervezők intenzív felkészítő programokkal várják. A coachingok és workshopok keretében megtanulhatod, hogyan építsd fel vállalkozásodat, hogyan szerezz később hús-vér, fizető ügyfeleket, és hogyan tehess reális üzletitervet az ötlet mellé. Utóbbi azért különösen fontos, mert ahhoz, hogy egy innovációban a befektetők is meglássák a lehetőséget, a műszaki tartalom és hozzáértés még nem elég. Ismerni kell a piaci viszonyokat, a versenytársakat, és legfőképp tisztában kell lenni a leendő vásárlók igényeivel is. Vagyis nagy szükség van helytálló üzleti modellre.

 

Ebben nyújtanak szakmai segítséget a ClimateLaunchpad külföldi és hazai coach-ai, akik igyekeznek minden eddigi tapasztalatukat és az évek alatt megszerezett tudásukat megosztani a résztvevőkkel, legyen szó marketingről, versenytárselemzésről vagy épp a befektetők hatékony eléréséről. A kétnapos, intenzív Boot Camp és a nyolc coaching kiváló alkalmat kínál arra, hogy a leendő startupperek felkészüljenek a befektetői találkozókra is, és gyakorlatot szerezzenek üzleti tervük prezentálásában, eladásában. A coachingokon elsajátított készségekkel és tudással felvértezve az innovátorok már készek lesznek arra, hogy ötletükből valódi terméket formáljanak, melyet aztán magabiztosan prezentálhatnak a befektetők és üzleti angyalok előtt.

 

A ClimateLaunchpad azoknak lett kitalálva, akik nem biztosak még benne, hogy ötletük megállná-e a helyét az üzleti világban. Ha még te is bizonytalan vagy, és nem tudod, hogy a leendő termékedre vagy szolgáltatásodra lenne-e kereslet, vagy ha lenne is, azt milyen módon tudnád vonzóvá és eladhatóvá tenni, akkor jelentkezz! Ne rágódj évekig azon, hogy mi lett volna, ha belevágsz, de mégse tetted, és így elszalasztottad életed nagy lehetőségét! Itt csupa olyan emberrel fogsz találkozni, akik hasonló cipőben járnak, mint te, akik szintén még csak most vágnak bele a nagy kihívásba. Nincs inspirálóbb, mint megismerni olyan innovatív embereket, akik hozzád hasonlóan szeretnének valamit hozzátenni a világhoz, hogy jobbá tegyék azt.  Ne habozz hát, jelentkezz, és oszd meg ötleted társaiddal és a világgal.

 

A ClimateLaunchpad hazai versenyére május 21-ig jelentkezhetsz itt, és még több részletet is megtudhatsz a világ legnagyobb #greentech ötletversenyéről!