Ugrás a tartalomra

Jelenlegi hely

Climate March Budapest: Csatlakozz a Globális Akciónaphoz!

2015. november 23

Budapest csatlakozik a globális Climate March akciónaphoz: mi is jelezzük, hogy szavak helyett tetteket várunk a COP21 klímacsúcson! Mert ahhoz, hogy mindent megváltoztassunk, mindenkire szükség van! 

Climate March Budapest

A klímaváltozás hatásai mára mindennaposak. Azonban talán sosem voltunk ilyen közel hozzá, hogy fordítsunk a történelem menetén: Párizsban, december első két hetében 190 ország vesz részt a COP 21 nemzetközi klímacsúcson, hogy létrejöjjön egy új globális megállapodás az éghajlat védelmére.

Megújulók: 100% lehetséges!

Üzenjünk közösen Párizsba a magyar delegációnak, hogy küzdjenek egy igazságos globális megállapodás/egyezmény megvalósulásáért és tekintsenek haza is: az energiahatékonyságot és a megújuló erőforrások használatát tegyük kiemeltté Magyarországon!

Küldj egy levelet a klímacsúcsra!

Te is hozz magaddal egy falevelet, melyet közösen elengedünk majd a menet végállomásáról, a Szabadság hídról! 

Számítunk Rád! 

Találkozzunk november 29-én, 13:00 órakor Budapesten az Erzsébet téri szökőkútnál!

Program
13:00 Gyülekező az Erzsébet téren a szökőkútnál. 
13:30: Klíma Körséta a Kiskörúton
14:50 Közös akció: a levelek elengedése a Szabadság hídról
15:00 Az esemény vége

Az akció után 16 órától afterparty a MÜSZI-ben! 

A rendezvény pártpolitikától mentes, civil kezdeményezés. Kérjük, politikai szimbólumokat és jelképeket ne hozz magaddal, hogy megmutathassuk, ez az ügy mindenkié! Viszont szívesen látjuk minden, a témával kapcsolatos kreatív üzenetedet, festett képet, fotót, stb.

Kérjük jelezd részvételedet a Facebookon vagy az Avaaz oldalán! Küldd el a meghívót ismerőseidnek és megosztásnál használd #COP21 #Earthtoparis #ClimateMarch címkéket!