Ugrás a tartalomra

Jelenlegi hely

CliMate Brunch #3 - Átállás egy karbonsemleges működésre

Időpont: 
2015. december 09. - 08:30

Átállás egy karbonsemleges működésre - A Telekom mostantól nem csak magenta, hanem zöld is!

A PannonPRO Innovációs Kft. szervezésében decemberben újra jelentkezik CliMate Brunch üzleti reggeli sorozatunk.

Ezúttal előadónk Horváth Levente a Telekomtól, aki a Telekom fenntarthatósági stratégiáján keresztül mutatja be, hogyan lehet sikeresen megvalósítani az átállást egy karbonsemleges működésre. Kiemelt hangsúlyt kap a fenntarthatósági célú innovációk megvalósítása. 

Részletek

Helyszín:             Kőleves étterem emeleti terem - Budapest, 1071, Kazinczy utca 37.
Időpont:               2015. december 9. Regisztráció 8:30-tól
A részvételi díj:    3900 Ft, amely tartalmazza a belépő és a reggeli árát. 
Regisztráció:        Online - itt az oldalon

A CliMate Brunchról

A havonta egy alkalommal megrendezésre CliMate Brunch - KIK Üzleti Reggelikkel célunk, hogy a fenntartható fejlődés iránt elkötelezett cégeknek bemutatkozási és networking lehetőséget biztosítsunk. Bízunk abban, hogy az itt kötött ismerettségek mentén számos új projekt és együttműködés fog majd születni.

A Telekom fenntarthatósági stratégiájáról

A cég évről évre folyamatosan csökkentette a működése során felhasznált energiát, növelte az energiahatékonyságát, modernizálta a hálózatát és adatközpontjait, növelte a hibrid és az elektromos autók arányát a céges autóflottában és folyamatosan hatékonyabb eszközöket és megoldásokat alkalmaz. Több infrastruktúrájának energiaellátását szél- és/vagy napenergiával oldja meg valamint saját működése során is előnyben részesíti a fenntartható infokommunikációs termékeket és szolgáltatásokat.

A magyarországi elektromos energiafelhasználásuk 100%-ban megújuló energiaforrásból vásárolja, a fosszilis energiafelhasználásból származó kibocsátását pedig zöld projektek támogatásával semlegesíti. 

Milyen lépésekben és mennyi idő alatt érte el karbonsemleges működését? A Telekom példája tanulságos lehet más cégek számára is. 

Regisztrálj az eseményre

Az email cím, mely regisztrálásra kerül.
Feliratkozom a Klímainnovációs Közösség hírlevelére