Skip to main content

You are here

EIT Food workshop - konfliktuskezelés

EIT Food workshop - konfliktuskezelés

EIT FOOD - KONFLIKTUSMENEDZSMENT

Workshop agrifood startupoknak

A startupok bukásának jelentős részét a csapaton belüli, valamint a csapat és a befektető közötti konfliktus vagy diszharmónia okozza. Bár a konfliktusok óhatatlanok, szerencsés esetben nem vezetnek a startup kudarcához, viszont a velük járó feszültségek és nehézségek egy része elkerülhető hatékony konfliktuskezelés segítségével.

Részletek:

  • A workshop célja: Olyan gyakorlati tudás elsajátítása, amely segít a hatékony konfliktuskezelésben. A workshop során az alábbiakról tanulhatsz: 1. Konfliktussal való viszony, 2. A konfliktus tünetei egy startup életében, 3. Konfliktuskezelés a gyakorlatban
  • Dátum: 2021. november 26. (péntek) 15:00-18:30
  • Helyszín: Online, Zoom-on keresztül
  • Esemény nyelve: magyar
  • Kik vehetnek részt rajta? 
  • Agrifood startupok, akik már előrehaladottabb fázisban vannak, de kezdeti fázisban lévő és csapattagokkal rendelkező startupokat is várunk. 

Jelentkezés:

  • A workshop-on való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött! 
  • A workshop-ra minél több csapattagot várunk, de mindenkinek külön ki kell töltenie a jelentkezési lapot
  • A helyek száma limitált, legkésőbb november 24-én jelzünk vissza a jelentkezéssel kapcsolatban
  • A jelentkezés lezárult! Ha érdeklődsz a programjaink iránt, töltsd ki az alábbi formot vagy lépj velünk kapcsolatba: startup@ppis.hu

 

Érdeklődöm

 


Trainer

Mosonyi Diana a Szervezeti Ombuds Egyesület (SZOE) alapítója és egyben elnöke, továbbá a HarmoniKon– Harmonised Conflict cég alapítója.

"Képesítésem szerint szociológus és közgazdász vagyok. Mesterdiplomámat vezetés és szervezés szakirányon, szervezeti mediátor szakon szereztem. A diplomám megszerzése után az Egyesült Államokban mélyítettem tudásomat és tapasztalatomat a szervezeti konfliktuskezelés témaköreiben. Ez idő alatt a különböző képzéseknek – mediáció, szervezeti ombuds – és gyakorlati lehetőségeknek köszönhetően olyan tudást birtokába jutottam, amivel a szervezeteket a gyakorlatban tudom ténylegesen támogatni (nem csak papíron) a szisztematikus és informális konfliktuskezelés érdekében.

Hiszem, hogy az állandóan változó világunkban a versenyképességet megtartani kívánó vállalkozásoknak szisztematikusan, informálisan és tudatosan szükséges feltárniuk és kezelniük az előforduló problémákat. A hatékony működés és maximális teljesítés csakis konstruktív légkörben tud létrejönni. Ennek a légkörnek a kialakításában és megtartásában nyújtok támogatást." 


A program az EIT Food támogatásával valósul meg. Az Európai Innovációs és Technológiai Intézet élelmiszer-szakterülettel foglalkozó, tudományos és innovációs közössége az EIT Food, melynek a magyarországi Hub tevékenységét - melyet a Campden BRI Magyarország végez - 2021-től a PANNON Pro Innovációs Szolgáltató Kft. vállalkozásfejlesztési tevékenységével támogatja. Oktatási és innovációs tevékenységek kapcsán a Campden BRI Magyarország, míg startup programok esetén a PANNON Pro Innovációs Szolgáltató Kft. az elsődleges kapcsolattartó. Az EIT Food hozzájárul a fenntartható gazdasági növekedéshez azáltal, hogy startupokat és innovátorokat támogat ötletük megvalósításában  számos, élelmiszeriparra és mezőgazdasági területre fókuszáló oktatási (például RIS Fellowships), innovációs és vállalkozásfejlesztési programja során. 

 

                                                                               

 

Tudj meg többet az EIT-ról, EIT RIS-ről és EIT Food-ról: https://klimainnovacio.hu/hu/eit-food