Skip to main content

You are here

Climate-KIC Catapult

Climate-KIC Catapult

A Climate-KIC Catapult programja egy PhD hallgatók számára szervezett tematikus nyári egyetem, amelynek Európa több városa is otthont ad.

Csatlakozz te is egy olyan közösséghez, amely valóban tesz is az éghajlatváltozás csillapításáért, és oszd meg tudásod, hogy közösen megoldást találjatok a klímaváltozás problémáira!

Klímainnovációs témájú nyári egyetemünket több európai helyszínen rendezzük meg, nemzetközi résztvevőkkel, így megteremtve a PhD hallgatók globális kapcsolatrendszer-kialakításának lehetőségét, és melegágyat teremtve az multidiszciplináris ötletek létrejöttének.

A különböző tudományágak ötvözésének hatására merőben új képességeket szerezhetsz, és innovatív ötleteket alkothatsz. Ehhez egyedülálló tudást kaphatsz a nemzetközi akadémiai szakértőkkel való egyeztetésektől, a kreatív képességfejlesztő kurzusoktól, az inspiráló workshopoktól, a site visitektől és a különböző egyéb feladatoktól. Ráadásul a személyes fejlődésed mellett a Catapult lehetőséget ad a kapcsolathálózatod bővítésére is.

A Climate-KIC Catapult három különböző helyszínen, három különböző tematikával vár:

  • Urban Transition: A városi kerületek újragondolása 
    Július 16-30. - Bologna és Amszterdam 
  • Sustainable Production Systems: Cégek közötti innovációk formálása
    Augusztus 20. - szeptember 2. - Göteborg és Frankfurt
  • Sustainable Land Use: A környezeti lábnyom csökkentése, és a gazdasági, valamit szociális output növelése
    Szeptember 17-30. - Örvényes (Balaton) és Valencia

További részletekért keresd fel a Climate-KIC Catapult nemzetközi oldalát!