Ugrás a tartalomra

Jelenlegi hely

Jelentkezz a The Journey-re!

2015. március 02

A The Journey Európa legnagyobb klímainnovációs nyári egyetemi programja, ahol minden évben közel 300 diáknak nyílik lehetősége arra, hogy az 5 hetes kurzus alatt a klímainnováció területén tudást és tapasztalatot szerezzen a klímakutatás és vállalkozásfejlesztés legjobb szakembereitől - mindezt 5 hét alatt 3 különböző európai helyszínen nemzetközi, inspiráló környezetben.

Költségek

A programon való részvétel ingyenes. A diákoknak saját pénzből kell fedezniük az utat a Journey első helyszínére, illetve a végső hazautat. A második és a harmadik helyszínre a Climate-KIC fedezi az utazási költségeket, és a szállásköltséget az egész program alatt. A program alatt biztosítunk minden nap reggelit, hétköznapokon ebédet, illetve heti egy-két alkalommal vacsorát. A többi étkezést saját maguknak kell a résztvevőknek megoldaniuk. 

Jelentkezés

​A nyári egyetemre kiváló tanulmányi eredménnyel és magas szintű angol nyelvtudással rendelkező MSc, PhD hallgatók, és frissen végzett diplomások, fiatal szakemberek  jelentkezését várjuk.

A jelentkezés a Climate-KIC központi oldalán keresztül online történik, 2015. április 1-ig. A programmal vagy a jelentkezéssel kapcsolatos kérdésekkel fordulj hozzánk bizalommal az education@ppis.hu címen.