Ugrás a tartalomra

Jelenlegi hely

Innovációs felmérés IMP3rove módszerrel, az Enterprise Europe Network új szolgáltatása

2016. június 13

Az innováció elengedhetetlen az üzleti növekedéshez. Új termékek és eljárások vagy üzleti modellek bevezetése olyan piaci előnyökhöz juttatják a vállalkozásokat, amelyek az árbevételt és a hatékonyságot is növelik. Az innováció a versenyképesség egyik legfontosabb tényezője.

Hogyan segít az IMP3rove módszer?  

A vállalkozás innovációs tevékenységének, szervezetének felmérése az IMP3rove nemzetközi innováció menedzsment tanácsadási módszertan segítségével hatékonyan elvégezhető. Az IMP3rove eszközt számos hazai és külföldi tanácsadó cég is alkalmazza az innovációs teljesítmény és potenciál felmérésére. Az Enterprise Europe Network munkatársai az érdeklődő vállalkozásoknak térítésmentesen nyújtják ezt a nemzetközi színtéren is népszerű, és az Európai Bizottság által is elismert szolgáltatást.

Miért jó ez a vállalkozásoknak?

Az IMP3rove felmérés segít meghatározni az innovációs folyamatok erős és gyenge pontjait, beazonosíthatók a cégen belül azok a területek, ahol változtatásra lehet szükség, amit tovább kell fejleszteni annak érdekében, hogy az innováció pozitív gazdasági hatása minél jobban érvényesüljön.

Hogyan zajlik a felmérés?

A vállalkozásvezető és az egyes szakterületek vezetőinek bevonásával és aktív részvételével célirányos beszélgetés zajlik egy online felületen is elérhető kérdéssor mentén. Az irányított beszélgetést követően néhány napon belül rendelkezésre áll a részletes jelentés, melynek kiértékelése alapul szolgálhat egy vállalati akcióterv kidolgozásához. 

Kiknek ajánljuk?

  • Kíváncsi, hogy a cég jelenlegi belső szervezeti rendszerén, működésének hatékonyságán kell-e és hogyan lehetne javítani?
  • Európai Uniós pályázatot tervez, kutatás-fejlesztési projektben tervezi részvételét és a felkészüléshez jól jön a segítség?
  • Szeretné összehasonlítani cége innovációs tevékenységét a hazai, vagy akár európai versenytársakkal?
  • Kíváncsi arra, cége hogyan profitálhat jobban az innovációs, termék- vagy szolgáltatásfejlesztési folyamatokból?

Amennyiben további információt szeretne megtudni az IMP3rove módszerről, vagy fel kívánja mérni cége innovációs teljesítményét és lehetőségeit, kérjük, keresse az Enterprise Europe Network kollégáját, Kovács Nórát a kovacs.nora@tradehouse.hu e-mail címen, vagy a +36 20 328 1539 telefonszámon.

Bővebb információ a módszertanról: https://www.improve-innovation.eu/