Ugrás a tartalomra

Jelenlegi hely

Csatlakozz Európa legnagyobb alacsony szén-dioxid kibocsátású innovációs közösségéhez!

2015. december 10

Csatlakozz Európa legnagyobb alacsony szén-dioxid kibocsájtású innovációs közösségéhez!

Szerezz ismeretségeket Európa legnagyobb építőipari és ingatlanforgalmazó szervezetében, a Climate-KIC építéstechnológiai akcelerátorában (Building Technologies Accelerator)! Vegyél részt a BTA versenyein, találkozz a potenciális vevőkkel és válassz eseményeink közül!

Fejleszd és irányítsd saját technológiádat egyik BTA élő laborunkban! Lehetőséged nyílik olyan befektetőkkel találkozni, akik az alacsony szén-dioxid kibocsátású ingatlanpiac specialistái. 

Hogyan működik a hálózat? Hogy csatlakozhass a BRA-hoz, az iVerdis arra kér, hogy hozz létre egy profilt a termékeidről, szolgáltatásaidról, valamint add meg elérhetőségeidet. A BTA vásárlói közössége a profilod ellenőrzése után felveszi veled a kapcsolatot az innovációs igényeidnek megfelelően.

Ha szeretnél csatlakozni a Climate-KIC akcelerátorához, nem kell mást tenned, mint regisztrálni az iVerdis oldalán! Az iVerdis egy internetes platform az innovációk számára, amely összehozza azokat a vevőket és eladókat, akik érdekeltek az innovatív termékek és szolgáltatások terén. Vásárlói hálózatunk világmárkákat is magáénak tudhat, mind például az Ikea, a The Crown Estate és a GDF Suez.

Csatlakozz még ma a Climate-KIC építéstechnológiai akcelerátor hálózatához!