Tudtad, hogy az ételek 30-40%-át kidobjuk? És, hogy azt tudtad, hogy ha a kidobott étel egy ország lenne, akkor a harmadik legnagyobb CO2 kibocsátó lenne? Nem hangzik jól, igaz?
De maradjunk a realitások talaján. Sajnos az élelmiszer hulladék mennyisége nem csökkenthető nullára, akármennyire szeretnénk. De ha érdekel, hogyan lehet minimalizálni a kidobott élelmiszer mennyiségét, és szeretnél hozzád hasonló, környezettudatos emberekkel találkozni, gyere el a Green Social & KIK-CliMates közös angol nyelven megrendezésre kerülő estjére.
Helyszín: Doblo Wine & Bar, 1072 Budapest, Dob utca 20.
Időpont: 2015 Szeptemebr 21.
19:30 - Kapunyitás & Welcome drink
20:00 - Prezentációk: Food Bank Association, Natura Hill, Biofilter Co., noPack
21:00 - Networking
Hasznos linkek
Regisztráció ITT
Bővebben a KIK CliMatesről
A GREENWILLről : Facebook - Website
Az esemény Facebook oldala